15 let|177 cm|CW: 64 kg|GW: 50-55 kg

sobota 9. května 2015

Change


Ahoj holky,
moc se omlouvám, že jsem tu dlouho nebyla, ale stydím se za sebe. Poslední dobou jím jak utržená z řetězu. Ale to se změní!

Mám nové plány, sice nevím jestli vyjdou, ale zkusit to můžu. Vždycky jsem nesnášela běh, ale jednu dobu jsem měla vážně dobrou fyzičku a ještě jsem nekouřila. Na těláku jsme museli běhat, ale mě to nevadilo. Dokonce si myslím, že mě to i bavilo, jenom mě štvalo, že musím běhat na okruhu (nebo jak se tomu říká). Proto jsem si dala za úkol splnit pár věcí.

1. Přestat kouřit (nebo to alespoň hodně omezit)
2. Začít běhat
3. Chodit na yogu

Těch věcí bude přibývat, ale snad to půjde. Vůbec nevím jestli mě to bude bavit. A taky netuším jak se budu uklidňovat až budu ve stresu nebo tak, ale zkusit bych to mohla. 

Jinak Háňa mi sem psala jakési varování. Chtěla jsem vám jenom říct, že vím co dělám a jaké to může mít následky. Je mi to jedno. Na terapie jsem chodila rok (minimální doba trvání) moc mi to nepomohlo, akorát jsem se cítila hůř. Jestli mi sem ještě někdo chce napsat, že se tím zničím a že moc dobře ví, jaké to je, protože si tím prošel také, ale že už je to za ním a teď je ohromě šťastný, tak se nemusí namáhat. Je mi to jedno, můj názor na věc to nezmění. Velmi gratuluji ke šťastnému životu, ale mě je to opravdu jedno.





#stayweird
Cara

11 komentářů:

  1. Pěkné plány:)
    Běh mě docela baví a doufám, že začne i tebe:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nojo, taky vím, jaká rizika to obnáší, ale seru na to. Chci jít tou cestou, kterou jsem si zvolila já :)
    Běhání je super, určitě si ho zamiluješ :)

    OdpovědětVymazat
  3. Držim palce :) taky sem začala běhat ale moc mě to nebaví :D vždycky se fakt musim dokopat. Jestli sem to dobře pochopila, tak ty trpíš anorexií a už jsi teda chodila na terapie a tak? Promiň, že se ptám..jen mě zajímá jestli to někdo v tvém okolí ví nebo tak :) jinak super obrázky

    OdpovědětVymazat
  4. Taky začínám běhat :-)
    Spřátelím moc ráda uz jsem si tě napsala :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  5. ráda :) až budu na kompu, přidám si tě :)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju za radu a na ty boty se určitě kouknu :)

    OdpovědětVymazat
  7. To jsem měla těch 60.5 kg. Teď mám zase víc, ale bojím se zvážit....

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle špatné období brzo vystřídá to lepší, uvidíš. Já to tak mám právě teď. Stačí si věci urovnat v hlavě, pořádně se nadechnout a pustit se do toho. Btw, musela jsem se přesunout na jiný blog, jsem Effy. Tak si mě přepiš, díky :).

    OdpovědětVymazat
  9. Tyjo, to jsme na tom stejně! Taky se mi teď vůbec nedaří! Ale taky to hodlám změnit. :))
    Taky chci přestat kouřit. A nebo klidně zůstat u toho omezení. Protože jsem to už hodně omezila a teď už nekouřím skoro vůbec. Takže do peněz to moc neleze a já si tedy občas jedno dvě cigárka dovolím. :))
    A s tím běhaním to samé. Musím začít. Jen to ale vidím, že se musím naučit vyběhnout v půl šesté ráno, abych stíhala. :(
    Tak ti držím se vším palce. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj zlatko♥ vracím se na blog, pokud bys chtěla být stále aktivní budu ráda, pokud se neozveš do měsíce už s tebou nebudu počítat. :( děkuju pa♥

    OdpovědětVymazat